Nasıl Para Kazanırım?

Sabit bir işte çalışmayan, evde boş zamanı olan kadınlar, öğrenciler ve paraya ihtiyaç duyanlar için güvenli bir şekilde ek gelir elde etmek bu platform sayesinde artık çok kolay. Herhangi bir dolandırıcılık ya da sahtecilik olmadan çalışarak para kazanmanız için önerileri evdenparakazan.net ile paylaşıyoruz. Bu yazımızda da harika fikirlerden birini okuyacaksınız.

İnternet üzerinden faaliyet gösteren sosyal bir arkadaşlık platformu içerisinde yeni insanlarla tanışıp sohbet ederek ciddi bir ek gelir elde ediyor, günde dilediğiniz kadar zaman ayırarak çalışma saatlerinizi ve gelirinizi kendiniz ayarlıyorsunuz. Ayrıca dilediğiniz her yerde sisteme giriş yaparak kendi ofisinizi yine kendiniz belirleme şansına sahip oluyorsunuz. Sabah bir işiniz çıktı, eyvah işi kaçırdım stresi yaşamadan dilediğiniz saatlerde dilediğiniz yerden çalışabiliyorsunuz.

En büyük avantajı nedir bu işin?

İşinizi kontrol ediyor oluşunuz bu platformun sizlere sağladığı en büyük avantaj oluyor. Ne kadar zaman ayırırsanız o kadar para kazanıyorsunuz. Zaman ayırmadığınız dönemlerde de kimse size hesap sormuyor.

Sohbet ederken bu sosyal arkadaşlık platformu üzerinden konuşuyorsunuz. Dolayısıya sistemimizde kişisel numaranız asla gözükmez ve sabit bir hat aracılığı ile aramalar gerçekleşir. Ne zaman konuşma yapacağınız da sizlerin isteğine bağlıdır. Dilediğiniz zaman çevirimiçi olarak arama alır ve arama yapabilir, dilediğiniz zaman da çevrimdışı olarak telefonunuzu sistemden gelen aramalara kapatabilirsiniz. Web sitemizin yanında Android ve IOS uygulamalarımızla sizlere kolay bir kullanım sunmaktayız.

Sistemde belirlediğiniz bir kullanıcı adı ile profiliniz bulunuyor. Karşından sabit bir numara ile gelen çağrıları cevaplayarak konuşmaya hemen başlamış oluyorsunuz. Profilinizde var olan ‘kredilerim’ kısmı kazancınızı gösteriyor. Kredileriniz 100 ve üzeri olduğunda çekim talebinde bulunuyorsunuz. Çağrılarımız yoğundur ve bu 100 krediyi isterseniz bir günde isterseniz bir haftada tamamlayabilirsiniz. Belirttiğimiz gibi işinizin patronu sizsiniz ve zaman sizlere bağlıdır.

Ne kadar para kazanabilirim?

10000 elmas sizlerin hesabına 150 TL olarak yansır. Aktif ve kısa sürede tamamlanan taleplere yüzünüzü güldürecek bonuslar da eklemekteyiz.

Aylık 200 saat ve üzeri konuşmalarda 36000 tl ve üzeri bir ek gelir elde edebilirsiniz. Konuşma saatleriniz sizlere bağlıdır ve ne kadar konuşursanız konuştuğunuz kadar kazanmış olursunuz.

PAKETLEME İŞİ DEĞİLDİR!